Segítünk megtalálni melyik
termékünkre van szüksége!

  •  
  •  
fitogold.hu - 26386_vegepa_uj.jpg
VegEPA© kapszula
Gyártó: Az angol Igennus vállalat
Ár: 6900 Ft

Részletes leírás: A VegEPA™ kapszula mélytengeri halolajból nyert tiszta EPA t (eikozapentaénsav= omega-3 zsírsav) tartalmaz, szűz ligetszépe olajjal (gammalinolénsav =omega-6) Az EPA egy nélkülözhetetlen zsírsav, amely nagyon fontos szerepet játszik a test egészséges működésének fenntartásában. Segíti számos fontos anyag, mint a prosztaglandinok, leukotriének és tromboxánok termelődését, amelyek egészségünkhöz szükségesek. Az összes szerv - beleértve az agyat, májat, tüdőt, vesét, szívet, mirigyeket és szemet - szerkezetében, fejlődésében és működésében életfontosságú szerepet játszik.

Az EPA
* a sejtmembránok fontos építő eleme
* segítheti a megfelelő koncentráció, figyelem és koordináció fenntartását. A korábbi spekulációkkal ellentétben a legújabb bizonyítékok szerint nem a DHA ( dekozapentaénsav=omega-3),hanem az EPA az, ami már kora gyermekkortól kezdve egész életünkön át fontos, különösen az optimális agyműködésekhez, így pl memóriához, koncentrációhoz, tanulási képességhez, figyelemi képességhez és beszédhez. Az EPA a benzinhez hasonlítható, amely az agyat működteti.
* hozzájárulhat a szív és érrendszer és az immunrendszer normális működésének megúrzéséhez
* elősegíti a mély, laza alvást
* elősegítheti az izületi folyadék megfelelő működését, ezáltal hozzájárulhat az izületek mozgathatóságához és rugalmasságához.

SZŰZ LIGETSZÉPE OLAJ: A ligetszépe-olaj az omega-6 nélkülözhetetlen zsírsavak kiváló forrása. A Vegepa-ban a ligetszépe olaj hideg sajtolású, nem-finomított (tehát szűz). Csak ilyen formában segíthet az egészséges izületek és bőr megtartásában, valamint a haj és a körmök jó állapotban tartásában. A szűz ligetszépe olaj, a finomított-al ellentétben bőségesen tartalmaz triterpineket, amelyek megkötik a szabadgyököket.

Egy kapszula összetétele:
Tengeri halolaj (EPA): 280mg
Szűz,hideg sajtolású ligetszipe-olaj (EPA): 100mg
E vitamin (természetes eredetű kevert tokoferolokból) 1mg
Kapszula héja halszövetből készült!

* Szabadalmazott, egyedülálló összetételű
* A Vegepa teljesen tiszta és nem tartalmaz szennyeződéseket: gyógyszerészeti minőségű és stabil.