Segítünk megtalálni melyik
termékünkre van szüksége!

  •  
  •  
fitogold.hu - 26386_vegepa_uj.jpg
VegEPA™ kapszula
Gyártó: Az angol Igennus vállalat
Ár: 6200 Ft

Részletes leírás: A Vegepa kapszula mélytengeri halolajból nyert tiszta EPA t (eikozapentaénsav= omega-3 zsírsav) tartalmaz, szûz ligetszépe olajjal (gammalinolénsav =omega-6) .
Az EPA egy nélkülözhetetlen zsírsav, amely nagyon fontos szerepet játszik a test egészséges mûködésének fenntartásában. Segíti számos fontos anyag, mint a prosztaglandinok, leukotriének és tromboxánok termelõdését, amelyek egészségünkhöz szükségesek. Az összes szerv - beleértve az agyat, májat, tüdõt, vesét, szívet, mirigyeket és szemet - szerkezetében, fejlõdésében és mûködésében életfontosságú szerepet játszik.

Az EPA
* a sejtmembránok fontos építõ eleme
* segítheti a megfelelõ koncentráció, figyelem és koordináció fenntartását. A korábbi spekulációkkal ellentétben a legújabb bizonyítékok szerint nem a DHA ( dekozapentaénsav=omega-3), hanem az EPA az, ami már kora gyermekkortól kezdve egész életünkön át fontos, különösen az optimális agymûködésekhez, így pl memóriához, koncentrációhoz, tanulási képességhez, figyelemi képességhez és beszédhez. Az EPA a benzinhez hasonlítható, amely az agyat mûködteti.
* hozzájárulhat a szív és érrendszer és az immunrendszer normális mûködésének megúrzéséhez
* elõsegíti a mély, laza alvást
* elõsegítheti az izületi folyadék megfelelõ mûködését, ezáltal hozzájárulhat az izületek mozgathatóságához és rugalmasságához.

SZÛZ LIGETSZÉPE OLAJ: A ligetszépe-olaj az omega-6 nélkülözhetetlen zsírsavak kiváló forrása. A Vegepa-ban a ligetszépe olaj hideg sajtolású, nem-finomított (tehát szûz). Csak ilyen formában segíthet az egészséges izületek és bõr megtartásában, valamint a haj és a körmök jó állapotban tartásában. A szûz ligetszépe olaj, a finomított-al ellentétben bõségesen tartalmaz triterpineket, amelyek megkötik a szabadgyököket.

Egy kapszula összetétele:
Tengeri halolaj (EPA): 280mg
Szûz,hideg sajtolású ligetszipe-olaj (EPA): 100mg
E vitamin (természetes eredetû kevert tokoferolokból) 1mg
Kapszula héja halszövetbõl készült!

* Szabadalmazott, egyedülálló összetételû
* A Vegepa teljesen tiszta és nem tartalmaz szennyezõdéseket: gyógyszerészeti minõségû és stabil.Adagolása: gyerekeknek 4-12 éves korig napi 1, felnötteknek napi 2 kapszula