Segítünk megtalálni melyik
termékünkre van szüksége!

  •  
  •  

Tegye fel kérdését!

Név:

E-mail cím:

Kérdéssel kapcsolatos termék:

Kérdés:
Ha bármilyen kérdése merülne fel termékeinkkel kapcsolatban, tanácsadást szeretne kérni használatukkal kapcsolatban a hatékonyság érdekében, kérjük tegye fel õket és mi a lehetõ legrövidebb idõn belül válaszolunk Önnek!
Eni
2009-02-03 14:36:15
Üdvözletem!
Kérdésem az lenne, hogy a vegepa kapszulát várandósak is szedhetik?
Eni
Kedves Eni!

Mivel gyógyszerészeti tisztaságú termékrõl van szó, lehet szedni a Vegepát
Varga Ágnes
2008-07-13 13:59:22
A lányom régóta szedi a VegEPA kapszulát, gondoltam, regisztrálom magam erre az oldalra. Nem sikerült. Az adatlapra nem lehet semmit beírni. Ez rendszerhiba, vagy a hiba az én készülékemben van?
Kedves Varga Ágnes!

Elnézést kérek, hogy késlekedtem a válasszal. Ennek az az oka, hogy a honlap újítás alatt volt, és csak most olvastam a levelét. Valószínüleg a sikertelen regisztrálásnak is ez lehetett az oka. Most már felállt a rendszer. Legyen szíves újra próbálkozni a regisztrációval.

Üdvözlettel: Dr. Yaro
Csinger Attiláné
2008-07-10 12:14:47
Üdvözletem küldöm!

Az árakat hol találom ?

Kati!
Kedves Kati!

Elnézést kérek, hogy késlekedtem a válasszal. Ennek az az oka, hogy a honlap újítás alatt volt, és csak most olvastam a levelét. Sajnos az árakat nem tûntettük fel a honlapon. Igyekszünk majd ezt a hiányosságot kijavítani. Ha szeretne rendelni és kívánvcsi az árakra, hívja a 06 1 223 1258-as telefonszámot 9-13 óráig.

Üdvözlettel: Dr. Yaro