Segítünk megtalálni melyik
termékünkre van szüksége!

  •  
  •  

Fito-Gold Kft.

Cégünk, amelyet 2005-ben alapítottuk meg, szakmailag elkötelezett a lakosság egészségtudatos életmódjának kialakításában.
Az egészségünk idõs korunkra történõ megõrzéséhez a kiegyensúlyozott táplálkozás (megfelelõ folyadékbevitel, sok többszörösen telítetlen zsírsav, kevés telített zsírsav, élelmi rostok) és a létfontosságú tápanyagok (vitaminok, ásványi anyagok, fitoösztrögén, antioxidánsok) rendszeres bejuttatása mellett az egészséges életmód (pozitív életfelfogás, elegendõ alvás, élvezeti cikkek visszafogott fogyasztása, rendszeres mozgás a szabad levegõn) is fontos.
A mai rohanó világban a táplálkozási szokást és a megszokott életmódot változtatni nem könnyû feladat.
A Fito-Gold import termékei a táplálkozástudomány legújabb ismeretei alapján készültek.
Olyan funkcionális élelmiszereket és étrend-kiegészítõket kíván hozzáférhetõvé tenni, amelyek az egészségükre tudatosan odafigyelõ fogyasztók egyre nagyobb igényét elégíti ki.
Az étrend-kiegészítõk az emberi test egészséges fejlõdéséhez és mûködéséhez szükséges tápanyagokat tartalmazzák.
A funkciónális élelmiszerek olyan élelmiszerek, vagy élelmiszer összetevõk, amelyek fontos élettani hatásokat fejtenek ki az emberre, vagy amelyekrõl úgy gondolják, hogy bizonyos egészségügyi elõnyökkel járnak: egészségjavító, illetve egészségmegõrzõ hatásúak.
Partnereink: Kizárólagos engedéllyel forgalmazzuk az angol Igennus, az angol granoVita és a svéd Algine Plus vállalatok termékeit.
Partnerünk a Béres Egészségtár és egyes gyógyszertárai, a Herbaház és a Mediline nagykereskedelmi szaküzletek
Megjegyzés: a weboldalunkon szereplõ információk most felszínre kerülõ tudományos adatokon alapulnak. Míg egyes információkat alapos kutatások támasztanak alá, néhány vizsgálati eredmény csak elõzetes, és jelenleg is folyamatban lévõ vizsgálatokból származik. Az összeállítói ezekkel az információkkal nem szándékoznak semmiféle orvosi tanácsot adni az olvasóknak.
Székhely: 1144 Budapest, Remény u.38
Tel.: 061- 223 1258 Fax: 061- 422 1080
E-mail: info@fitogold.hu
Termékeink megvásárolhatók:
* Herbaház: 1087 Budapest, Százados u. 18
* Mediline: 1139 Budapest, Csizma u. 4.
* Natura Üzlet: 1036 Budapest, Bécsi u. 38-44.